Break the silence

Stilhed + brokke brokke brokke

Der har været lidt stille på bloggen, og jeg lover at kompensere for det ved at smide to nye indlæg op i aften (eller 3), men først tillader jeg mig lige at brokke mig!

Er faldet over flere sider på facebook, hvor ordet skizofreni dukker op i forbindelse med en person der ikke er helt normal. Ikke nok med at det gør mig ked af det, at folk har det syn på skizofreni at det er roden til alt ondt, jeg bliver også ekstremt sur.

Hvor fedt tror folk det lige er at man kronisk hører stemmer. Jeg snakker stemmer KONSTANT så meget at det ikke er altid at man lige kan koncentrere sig om at høre efter hvad andre mennesker siger.

Hvor fedt tror folk lige det er at man bliver nødt til at gå på pension som 21 årig fordi ens sygdom invaliderer en i forhold til at klare hverdagen optimalt.

HVOR FEDT TROR FOLK LIGE DET ER AT ALLE INSTANSER ER SAT IND FOR AT SIKRE AT DIT BARN HAR DET GODT, NÅR HAN HAR EN SYG MOR?!?!?!?!?!!?

Godt så! Nu fik jeg afløb fra mine frustrationer, og jeg skal ikke ulejlige jer mere med mit brokkeri over det, men derimod give jer nogle dejlige indlæg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Break the silence