Just for the Lolz.

Star Wars fan? Mig? No way José!

I weekenden skal vi holde marathon. Film marathon. Star Wars marathon. Manden synes åbenbart at det er mega fejl i min opdragelse at jeg aldrig har set dem, men for at være ærlig. Siger det mig ikke noget. Jeg zappede her den anden aften, og kom forbi en kanal der viste en af dem, og jeg zappede bare pænt videre. Det er ikke sådan at jeg tænker: ‘Helt sikkert, Star Wars!’. Tror problemet ligger i, at jeg lynhurtigt ryger af ved sådan nogle film. Jeg får problemer med at finde ud af hvem der er hvem, hvem er god, hvem der er en idiot, og hvilken relation de alle sammen har til hinanden.

Men jeg kender da nogle navne fra Star Wars! Nogle af dem ved jeg hvordan ser ud, andre har jeg bare en forestilling om hvordan ser ud. Manden grinte lidt, da jeg bare beskrev dem udfra hvad de hedder og viste mig så billeder bagefter, det var lidt sjovt.

Yoda: Ham der den lille grønne mand med spidse, vandrette ører og taler sjovt.

Chewbacca: Stort behåret væsen.

Luke Skywalker: Tror han er sådan kinda hovedpersonen? Jeg ved ihvertfald han er Jedi, han har et lysværd, og har en far 😛

Anakin Skywalker/Darth Vader: Før manden forklarede mig at de var en og samme person, troede jeg at Anakin var sådan lidt elver agtig. Lidt ala Orlando Bloom i Lord of the Rings (Anakin er da også et elvernavn??). Men han var åbenbart jedi. Så blev han lokket over til the dark side (de havde cookies!) og så blev han Darth Vader. Han har også et lyssværd. Nåh, men Anakin/Darth Vader er Luke Skywalker’s far!

Obi Wan Kenobi: Jeg troede han var sådan et stort behåret væsen ligesom Chewbacca (Indrøm det, navnet hentyder det!). Det var han åbenbart ikke, han var også jedi. Han har også et lysværd. Et blåt et fik jeg oplyst 😀

Så er der også den der støvsuger, storm troopers og vist nok en der hedder Han Solo. Han er garanteret også jedi og han har sikkert også et lysværd. Prøver lige at google Han Solo……. Det fik jeg ikke meget ud af, udover det er Harrison Ford der er ‘indeni’ ham. NÅH!

Så ved jeg også der er noget der hedder en Death Star. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg tror det er en stjerne der dræber folk? Jeg aner det ikke! Men nu ser jeg dem, og så kan jeg jo sige jeg har set dem ikke?

Men det er ikke kun Star Wars vi skal se! Næh nej, jeg har bestemt 4 andre film. Den 5 jeg kunne bestemme så vi i lørdags, så den tæller med i regnskabet 😛 Men udover Star Wars, skal vi se Salmonfishing in the Yemen, Black Hawk Down, The Da Vinci Code & Angels and Demons. Det trænede øje kan se at ud af disse 10 film, er der 4 der ikke passer ind i det overordnede tema. Gæt løs, the answer will not surprise you 😉

I næste indlæg vil jeg introducere jer for min nye bedste ven 🙂 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just for the Lolz.