Tanker

Jeg er bare en nørd

Det er jeg. Virkelig. Med hensyn til mit kommende sleeve har det hele tiden været planen at jeg skal have en kæmpe drage pokémon tatoveret. Jeg er virkelig fan af pokémon, sådan virkelig. Jeg ejer alle spil, og ja, jeg har gennemført dem allesammen. Bare et eksempel på hvordan jeg gør.. Jeg købte Alpha Sapphire på udgivelsesdagen i oktober sidste år. Jeg gik totalt i zombie mode, og fire dage efter var det gennemført. Inklusiv delta delen. Jeg følte mig lidt (læs: meget) sej.

Watch out, for det bliver mere nørdet nu. Jeg mødtes med en amerikansk fyr i går, som viste sig at være tatovør. Vi gik en tur, og jeg vendte min sleeve idé med ham, og han kom med den fedeste idé. I stedet for bare almindelige blomster og sommerfugle, skal jeg have lavet dette (evt, google hvis I slet ikke ved hvad jeg snakker om :P) Rayquaza der starter ved min hånd og hele vejen op til albuen. Rundt om skal der tilføjes Butterfree’s, Vivillion’s og Vileplume’s, så det bliver en ren Pokémon tatovering. Det er uden tvivl den fedeste idé nogensinde! Og det er så meget indbegrebet af hvor nørdet jeg er.

Udover min Pokémon fanatisme, ejer jeg også en Kingdom Hearts halskæde som nok er mit kæreste eje. Jeg er også kæmpe fan af Kingdom Hearts, fantastisk spil som jeg kan bruge flere timer på. Og ja, det er også blevet gennemført et par gange.

Jeg havde lige brug for at lufte min nørdethed 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker