Hvordan tackler jeg lige mig selv?

Weight loss

Jeg er en pige som altid har været lille. Jeg er ikke så høj, og jeg er spinkelt bygget. Øst europæere har som regel større og tungere knogler, og det har min far så også. Jeg ligner min far mht. til alt. Som i virkelig alt!
Jeg ligner ham af udseende, når vi går sammen på gaden så kan folk godt se jeg er hans datter. Vi har den samme personlighed, de samme holdninger og værdier, den samme humor. Men lige med knoglestruktur.. Det er det eneste punkt jeg ikke ligner ham.

Jeg har altid haft den her kunstskøjteløber krop. Hvilket vil sige spinkel, men med store ben og brede hofter. Men okay, jeg er også tidligere elite kunstskøjteløber. Jeg var tilfreds med den krop, og jeg har den i og for sig stadig, hvis lige jeg tabte mig 10 kg mere, og får trænet min mave. Så har jeg den krop igen, og det glæder jeg mig til.

Her de sidste tre år, så har jeg været for stor. Jeg har været helt oppe og veje 75 kg, og det er altså meget når man kun er 159 cm høj. Jeg har hele tiden gået og tabt mig, og så taget lidt på.
For nogle måneder siden kom jeg ned på 69 kg, og af en eller anden grund så holdt jeg den bare der. Jeg tænkte at det egentlig var fint nok. Med undtagelse af min mave, så er jeg egentlig rimelig tilfreds med min krop. Jo, jeg ville da ønske at mit kraveben var mere tydeligt. Jeg ved ikke hvorfor, det synes jeg bare er pænt.

Her den sidste måned er mine forældre gået på kur. Og siden jeg bor hjemme, så går det jo også udover mig. Fordi de har lavet sådan noget underligt mad, med ingredienser jeg ikke kan tåle, så har jeg enten bestilt mad udefra, eller spist hos venner.
Men her de sidste to uger har jeg bare tænkt.. Okay, jeg spiser det bare alligevel, det dør jeg nok ikke af. Well, jeg er ikke død endnu! Jeg har ikke trænet godt nok. Jeg er medlem af Fitness World, men jeg kommer aldrig derop. Til gengæld går jeg rigtig meget. Da jeg opdaterede min telefon til iOs 8.etellerandet kom der også en skridttæller på, og så gik der jo ligesom sport i at få den op på de 10.000 skridt om dagen der er anbefalet. Mine forældre siger jeg minder om en teenager, men selvom jeg bare går ud i køkkenet har jeg min telefon med så den kan få alle skridt med. Jeg spiser ikke usunde ting, og jeg er begyndt kun at drikke Pepsi Max.

Nu her to uger efter har jeg været på vægten. Den siger 64 kg! Så nu mangler jeg kun 13 kg mere, så behøver jeg ikke tænke på at tabe mig mere. Så skal jeg kun bekymre mig om at tage på. Det er ret fedt!

I’m a tiny girl. And I’ve always been like that. I’m not that tall, and I’m delicately build. Eastern Europeans usually have bigger and heavier bones, and so does my dad. I’m a lot like my dad in every way. I look like him by appearance, when I walk with him down the street people can clearly tell that I’m his daughter.
We have the same personality, the same opinions and values, the same sense of humor. But when it comes to bone structure.. That’s the only point where I don’t look like him.

I’ve always had this figure skaters body. Which means that I’m slender, but with big legs and wide hips. But okay, I’m a former competitive figure skater. I was very pleased with that body, and I would still have it if I lost like 10 kilos, and start training my stomach. Then I’ll have that body back, and I’m looking forward to that.

The past three years, I’ve been too big. I was weighing 75 kilos at one point, and that’s a lot when you’re only 159 cm (5’2). For those years I’ve been loosing a little weight, and then gained some again.
A few months ago I came down on 69 kilos, and for some reason it just stayed there. I kept thinking that it was actually alright. My stomach was the only exception, so overall I’m pretty satisfied with my body. Oh well, I wish that my collarbone were more visible. I don’t know why, I just think it looks nice.

Within the last month my parents have been on a diet. And since I live at home, they take it out on me too. Because they have been cooking suck weird food, with ingredients I’m allergic to, I have either ordered take out or having dinner at friends’ places.
But for the last two weeks, I’ve just been thinking.. Okay, I’ll just eat it anyway, that won’t kill me. Well, I’m not dead yet! But I haven’t been working out. I’m a member of Fitness World, but I never go there. But I walk quite a lot. When I updated my phone to iOs 8.something Apple had added a pedometer, and then I constantly tried to beat the recommended 10.000 steps a day. My parents keep telling me I’m like a teenager, but even though I just walk to the kitchen I bring my phone, to get all the steps. I don’t eat unhealthy, and I’ve started only drinking Pepsi Max.

After two weeks like that I’ve weighed myself. It says 64 kilos! Now I only need to loose 13 kilos, then I won’t have to worry about loosing weight again. Then I only have to worry about gaining weight. That’s pretty awesome!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan tackler jeg lige mig selv?