Update

Ægteskab?

Jeg har altid haft en drøm om det perfekte prinsesse bryllup. Jeg har det hele planlagt, lige fra kjolen, til location, maden, invitationernes layout, ja selv datoen.
Men for nylig er jeg kommet i en situation hvor jeg skulle være villig til at ofre det hele.

Matthew har nu boet i Danmark i snart en måned, og han har endnu ikke fået et arbejde. Jeg er ikke i stand til at forsørge ham, og han har ikke nok på kontoen til at kunne stille bank garanti. Så indtil videre har han ikke et CPR nummer, og får han ikke det inden to måneder må han rejse hjem igen.

Vi er efterhånden desperate. Ikke nok med at han leder med lys og lygte efter noget, hele mit netværk prøver at hjælpe. Men forgæves. Det er så svært at finde et arbejde når man kun kan det basale af det sprog som han jo gerne skulle kunne lære. Men uden et CPR nummer, så kan han ikke komme på sprog skole, så han kan ikke lære sproget.

Den anden dag måtte vi tage hul på snakken. Hvad med at blive gift? Hvis han ikke har et job indenfor 2 måneder, så er vi nok nødt til det. Jo, jeg vil gerne giftes med Matthew. Men jeg vil giftes af de rigtige grunde. Jeg elsker ham så højt, og det er grunden til jeg vil giftes med ham, ikke for at han kan blive i landet.
Men so far, så overvejer vi det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update