Just like a tattoo...

Landsby sammenhold.

Jeg kommer oprindeligt fra Amager, og André fra Taastrup, så man kan godt sige vi er de typiske københavnere.

Da vi mødtes boede jeg i en 1 værelses lejlighed i en ghetto i Valby. I januar blev jeg gravid, og vi begyndte at lede efter et nyt sted at bo. Vi fik tilbudt en lejlighed i Hvidovre som vi tog imod. I Hvidovre boede vi i 4 mdr, før vi flyttede.

Det var en rigtig fed lejlighed i Hvidovre, bare ikke når man skal have barn, og vi betalte mere i husleje i forhold til hvor stor den var, og beliggenheden (vi boede lige ud til Gl. Køge landevej, hospitalet 1 km væk, og motorvejen 1 km væk). Jeg nævnte for André at jeg aldrig havde følt mig hjemme der, og heldigvis havde han det på samme måde, så vi gik igang med at finde et nyt sted at bo. Ved et tilfælde faldt vi over nogle rækkehuse der var nyrenoverede og som engang havde været en gård. Vi forelskede os i billederne, og ringede til udlejer der kunne fremvise dagen efter. Dagen gik over al forventning, og vi sagde ja med det samme, og flyttede ind en måned senere. Nu har vi boet her i snart 2 måneder 🙂

I Hvidovre snakkede vi ikke med naboen/underboerne, man hilste kun lige, og der havde vi boet i 4 mdr. Her har vi boet i 2, og allerede nu hilser og snakker vi med stort set alle i hele byen, som er en landsby ud for Holbæk. Vi har fundet det perfekte vennepar i vores nabo, som også venter barn lige om lidt. De er så søde, og allerede har vi spist sammen 2 gange, det er virkelig et fantastisk sammenhold man har hernede, så for os er det total kulturchok 😀

Forresten fik jeg et opkald fra frisørskolen i dag, jeg er optaget og begynder min drømme uddannelse til februar, I’m very very happy! 😀 d. 23. skal jeg til informationsmøde på skolen i København, og jeg glæder mig helt vildt! Vi overvejer at gøre en lille tur ud af det, så André, Vincent og jeg tager en strøg tur inden, så tager jeg til møde, så finder vi nok noget at spise og så hjem igen.

Hav en god aften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just like a tattoo...