Late night update

Friday friday

Jeg elsker fredage! Ikke fordi det betyder jeg har fri, for det har jeg altid. Men om fredagen har alle andre fri, og det er nice!
Min roomie har overnattende gæster i denne weekend, og godhjertet som jeg er, så er jeg hos min veninde så gæsten kan sove inde hos mig.

Hvad har jeg lavet i dag? Jamen, jeg startede med at color bombe mit hår, så nu er det skrigende rødt. Desværre matchede mine extensions ikke til det, så jeg tog ned til en butik på Gasværksvej og fik nye, syet på endda, så nu slipper jeg for at tage dem af og på konstant. Og det blev langt! Normalt er jeg vant til en extension længde på 55 cm, men nu blev det lige 10-15 cm længere end normalt, det skal jeg godt nok lige vænne mig til! Men det er så lækkert, elsker mit hår.

Min ene piercing valgte også lige at falde af i toget, så nede hos min veninde var jeg nødt til også at pille den anden ud, så nu har jeg midlertidig to ringe i, og hold nu op jeg føler mig så emo! En emo prinsesse nok mere, med mit lange lange røde hår Hahahaha.

Jeg vil forresten vise jer to billeder i dag. Et af resultatet af mine fuldskabs eskapader i mandags, og så selfie af mig og et af de dejligste mennesker i verden – Yusef! Jeg glæder mig så meget til vi skal til Architects koncert på tirsdag, måske vi er færdige med at være nederen der 😉

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late night update