I'm so sick of love songs, so tired of tears

Late night update

Så sidder jeg igen igen og blogger sent om aftenen. Måske jeg burde ligge og sove nu, men sjovt nok er jeg bare aldrig træt på det her tidspunkt.

Det går lidt bedre emotionelt. Han er dog super forvirrende ham englænderen der. Det ene øjeblik siger han at jeg ikke skal være vild med ham, det næste siger han at han savner mig og jeg er hans lille emo (ja, for jeg er åbenbart en emo). Jeg forstår det ikke. Virkelig forvirrende type.

De sidste par dage har jeg haft besøg af Rebecca, og så kom Yusef her til aften, hvor vi emoede en del over vores kærlighedsliv imens vi hørte emo musik (sunny day real estate hvis nogen skulle være interesserede)

Jamen hvad sker der ellers.. Tjo, mandag var så stor en lorte dag for mig at jeg besluttede mig for at tage et enkelt glas Morgan, som endte i to + tre glas vodka orange juice. I min fuldskab synes jeg at det at stretche mit øre yderligere var en fantastisk idé. Jeg venter, for nøj hvor gjorde det ondt.

Lige nu sidder jeg og afbleger mit hår, hvorefter jeg skal putte en super intens rød farve i, det bliver najz.

Okay, super nederen indlæg, but who cares…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm so sick of love songs, so tired of tears