Star Wars fan? Mig? No way José!

My new American BFF

Som sagt vil jeg introducere jer for min nye BFF.. Min BFF kommer hele vejen fra California, USA og jeg har tænkt på hvor den har været hele mit liv.

Min nye BFF, er Netflix!

[indsæt ukvemsord her] hvor jeg ELSKER Netflix! I så lang tid har jeg bitchet over at Viaplay evig og altid buffede hvert 5 min. hver gang jeg så en film. Igår aftes skulle jeg finde en film, som selvfølgelig var blevet taget ned af Viaplay. I min frustration kom jeg i tanke om min mor havde snakket om noget der hed Netflix. Mig ind og oprette en bruger og da da da daaaam, film til mig, uden de forbandede buffering-afbrydelser!

De sidste 24 timer har jeg set følgende: I Love you Phillip Morris, My Big Fat Greek Wedding, Revenge of the Bridemaides & The Men who Stare at Goats. And I looooooove it!!

Udover at se film, kan du også lave en lille sjov quiz derinde, som manden og jeg fandt på. Den er faktisk ret sjov, så jeg skriver lige reglerne, så kan I selv prøve (NB. har du ikke Netflix, kan du altid bruge imdb.com)

Spiller 1 søger på navnet af en skuespiller, som spiller 2 ikke må se. Dette er et eksempel på en af vores runder (Skuespilleren er Sean Connery. Jeg er N og manden er A)

A: Er det en mand eller en kvinde? N: Det er en mand. A: Er han sort eller hvid? N: Han er hvid. A: Er han amerikaner? N: Nej. A: Er han europæer? N: Ja. A: Er han englænder? N: Sort of… A: Er han skotte? N: Ja. A: Er han over 40? N: Ja. A: Er han på den gode side af 50 eller er han pænt meget over 40? N: Han er pænt meget over 40. A: Ser han godt ud? N: Af en mand på hans alder, ja. A: Gay or straight? N: Straight. (NB. Du kan altid bruge wikipedia til at finde ud af alder, seksuel orientering og nationalitet.)

Kan Spiller 2 ikke svare på hvem det er i første omgang, skal du læse titlerne på de film skuespilleren har været med i op. Start altid med den film du tvivler mest på at den anden ikke har set.

Se bare, Netflix kan bruges til både at se film, og til et sjovt spil 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Star Wars fan? Mig? No way José!