The Valley of the Shadow & Death.

Untitled

Tårerne triller ned af mine kinder. Jeg kan mærke det salte vand svie.

Jeg kan ikke indse at du er væk for altid. Jeg vil ikke indse det.

Jeg har brug for du er hos mig, og trøster mig, som du har gjort i alle disse år.

De gange jeg kom ked af det hjem fra skole. De gange jeg lå syg. De gange jeg var isoleret. Du var der. Sker det igen, er du der ikke. Du er væk.

Jeg ved du har det godt nu. Du har ingen smerter længere. Du er fri. Men hvor ville jeg ønske jeg havde det på samme måde.

Jeg fik ingen chance for at sige farvel. Jeg sagde bare ‘Gå nu ind!’ sidste gang jeg så dig. Det er 7 dage siden i dag. Jeg kan ikke forstå det. Jeg fik aldrig sagt hvor meget du betyder for mig, og nu er det for sent.

Mit hjerte gør så ondt hele tiden. Tror du det forsvinder igen? Om dagen tænker jeg på om du løber rundt og leger hvor du er nu. Men når mørket falder på, bliver jeg så ked af det, for du var bange for mørke. Ligesom jeg er. Når jeg går udenfor, kigger jeg op på himlen, og når jeg ser den mest lysende stjerne vælger jeg at tro på, at det er dig. For når jeg ikke kan passe på dig i mørket, kan du passe på mig, ved at lyse ned på mig.

Men selvom du er den mest lysende stjerne af dem alle sammen, tænker jeg stadig på om du er bange. Jeg ville gøre alt, for bare at være sammen med dig, bare fem minutter. Hver aften, inden jeg falder i søvn tænder jeg et lys, og beder til Gud om at han passer godt på dig. For du må ikke være alene deroppe.

Jeg kommer op til dig. Om rigtig mange år. Det vil blive smertefuldt for mig at gå igennem, men for dig vil det tage ingen tid. Måske skal du bare blinke med øjnene, og så står jeg der. Så kan vi bruge resten af evigheden på at lege med pivedyr, og dine bamser. Jeg tager gerne al den hjertesorg på mig, for din skyld. For selvom du er væk, vil du altid være den bedste ven jeg overhovedet kunne få.

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I’ll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I’ll be missing you

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Valley of the Shadow & Death.