Them feels..

Simply happy

Tja, overskriften siger det hele. Jeg er lykkelig.

Jeg havde jo min første date (date og date, vi sad bare derhjemme haha) med englænderen i går, og det vil jeg gerne fortælle om. Han skulle lande i Danmark kl. 20 i går, og en time før var jeg var ved at skide grønne grise af nervøsitet. Jeg rendte rundt som en hovedløs høne og til sidst tænkte jeg bare ‘Fuck det lort, jeg skal ud af huset lige nu!’ så det gjorde jeg. Jeg gik ned og tog bussen hele vejen til Kastrup st bare for at tage den hele vejen tilbage. Jep, jeg sagde jo jeg ikke kunne deale med det på en fornuftig måde. Jeg har de bedste venner i verden som omkring halv otte skrev ‘Held og lykke, det skal nok gå rigtig godt!’ og ‘Du får en fantastisk aften, ro på!’ og det hjalp lidt. Aftalen var at vi skulle mødes på Forum st, og halv ni ringer han og siger at nu sidder han i metroen. Lige der, der ramte jeg bare en mur af nervøsitet og jeg havde lyst til bare at flygte, præcis som jeg altid gør. Men jeg tog en meget voksen beslutning.. Ringe til Kim og bede ham om at tale mig ned!

Fast forward tyve minutter i samtalen. Jeg stod på Forum st, og kunne ikke lige forstå hvor han blev af og jeg frøs bare. Så jeg lagde lige på for at ringe og høre hvor han blev af. Det viser sig så at han stod på Forum, bare et helt andet sted. Fuck fuck fuck tænkte jeg bare, for nu sker det. Vi fandt hinanden og han fik et kæmpe kram. Det der med et kys var jeg alt for nervøs til 😉 og så skete der noget jeg ikke havde forventet.. Samtalen gled bare med det samme, det var så vildt! Havde forventet vi begge to havde været mega akavede, men det gik rigtig fint. Vi kom hjem og sad og hyggede, kyssede, lagde mig op ad ham, og snakkede om alt muligt, men mest om hvor rart det var endelig at være sammen.

Alt i alt.. Så havde jeg en fantastisk aften, og det at vågne op ved siden af ham.. Wow! Når han kysser mig, selv på kinden, så får jeg bare en hær af sommerfugle i maven, det er så vildt at have det sådan. Jeg er så lykkelig for at have ham i mit liv, for hold nu op, jeg er bare vild med ham, og den er lige over fra hans side. Jeg er bare generelt lykkelig. Jeg svæver virkelig på en lyserød sky lige nu, og jeg kan ikke vente til han kommer herhen igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Them feels..