Sygdomsynk

Skilsmisse børn

Der er noget jeg gerne vil tale om. Nemlig skilsmissebørn.

Jeg er ikke selv et af dem, men det er min søn. Da Vincents far og jeg gik fra hinanden havde jeg ingen idé om hvordan han vil have det i fremtiden.

Jeg konsulterede min veninde Liv, som selv er skilsmissebarn, om hvordan hun havde haft det, og i hendes tilfælde havde det ikke været nemt.

Så jeg kunne konkludere en ting, og det er at Vincent får det nemmere på det punkt at han ikke kan huske at mor og far har været sammen, da han kun var et år da vi gik fra hinanden.

Men så er der også de andre ting der bekymrer mig. Hans far og jeg har jo stadig et fint forhold, han synes jo vi skal dobbelt date hvis jeg engang får en ny kæreste (Hmm), men hvad gør vi med fødselsdage, hvordan deler man lige jul, ferier osv. op? Det er en jungle for mig, for jeg kender jo slet ikke til denne her verden.

Det eneste jeg sådan lige på stående fod ved, er at ligemeget hvad så skal jeg tale ordenligt om Vincents far når Vincent hører på det, for han har fortjent at hans mor og far kan sammen.

Hvis I selv er skilsmissebørn, eller står i samme situation som jeg, så er I velkomne til at smide jeres erfaringer i en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdomsynk