What's new?

FML

Jeg er normalt et positivt og glad menneske, men lige for tiden er jeg i sådan en fuck my life bobbel.

Jeg er flyttet hjem til mine forældre, af grunde som.. Ja.. Jeg kan sgu ligeså godt være ærlig omkring det.
Torsdag formiddag, 5 minutter inden jeg skal til et super vigtigt møde, får jeg en besked på messenger ‘Du har pakket dine ting og er ude i aften senest.’ der tænkte jeg bare what the actual fuck. Jeg fik ingen grund overhovedet, og har stadig ikke fået det. Huslejen er blevet betalt, så det er ihvertfald ikke det. Nå men super, smidt ud med under 12 timers varsel, ain’t that fucking fantastic?!
Fordi jeg fik under 12 timer, havde min far ikke tid til at komme og hjælpe mig, så jeg måtte ringe til Yusef og sige ‘Hey, kan du hjælpe?’ hvilket han heldigvis godt kunne. Nu står der kun de store ting, som hun kræver ude i morgen. Min far har ikke tid, så jeg måtte ringe til Yusef igen, og han er bare på! Nu kommer spørgsmålet så om vi kan slæbe alt det ned selv, når vi er to personer med muskler vi kun bruger når vi står i en moshpit, og tvivler på vi kan moshe det hele ned. Nå men fuck it, vi prøver!

Jeg har siden torsdag brugt al min tid på at granske lejeloven igennem, og so far har jeg fundet ud af, at det hun laver ikke bare er amoralskt, men også ulovligt. Men honestly, så gider jeg ikke tage diskussionen, selvom jeg i teorien kan slæbe hende i retten, da jeg bare følger kontrakten. Ifølge lejeloven skal jeg inden 14 dage have mit indskud tilbage, men jeg tror desværre der går længere tid. Hun mener at kontrakten ikke er gældende mere, hvilket den jo så er. Ej men for fanden altså, jeg kan slet ikke overskue det, not at all.

Ellers sker der ikke så meget andet end det faktum at jeg bor på en sovesofa i mine forældres kælder. Eller.. Jo, har sådan semi besluttet mig for to ting. Jeg har tænkt mig selv at betale min uddannelse, dog i rater, for jeg synes ikke lige jeg har 55.000. Samtidig med det, så sparer jeg op til udbetalingen til en andel, for det der med leje er jeg så færdig med, det er ikke andet end problemer.

Nu vil jeg gå ud og ryge en cigaret og se om jeg kan få et iTunes gavekort til at du. Hav en dejlig weekend! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's new?