Det der med kærlighed

What’s new?

Jeg synes virkelig der sker så meget i mit liv hele tiden, og jeg elsker det!

Bare i denne her uge har der og kommer der til at være virkelig meget run på.
I mandags havde jeg Liv og Matt på besøg og det var super hyggeligt. Jeg fik Matt overtalt til at lave et udkast til hvordan min kommende tatovering skal se ud, og jeg ELSKER hans idé!
2015-03-17 08.57.46

I modsætning til billedet regner jeg ikke med der kommer til at sidde noget på selve hånden, men den starter ved håndleddet.
Det kommer til at se virkelig fedt ud, og jeg glæder mig til den skal laves. Hvilket bringer mig til tirsdag!
I går var jeg nemlig nede hos min tatovør og han var så meget med på idéen, men daaaaamn det bliver en dyr affære, derfor tegner han den op 2. april og så bliver der lagt farve på i slutningen af april/starten af maj.

Før besøget hos tatovøren, var jeg lige en tur på distrikt psykiatrien. Jeg havde åbenbart totalt misforstået det brev jeg havde fået med møde dato, for jeg tog pænt afsted kl 12, og min kontaktperson ringede åbenbart på derhjemme kl 13 hvor jeg havde tid. Min stakkels roomie som slet ikke forventede der kom nogle den dag, og det gjorde jeg jo sådan set heller ikke. Normalt hader jeg at komme på distrikt psykiatrien for der bliver altid snakket så meget om alle mulige ting der skal gøres, og det stresser mig så meget. Så efter jeg er blevet syg er jeg begyndt at skambruge min kalender med alle de ting jeg konstant skal i forhold til det.

Efter alt det tog jeg en tur hjem til mine forældre, hvilket jeg gør hver anden dag. Det er hyggeligt at komme derhjem når det kun er min far, Vincent og jeg der er der. Jeg elsker min far, han er for sej.

Derefter tog jeg hjem, og kl. 20 sad jeg og sov i sofaen, så jeg tænkte jeg hellere måtte gå i seng og bare sove en time, og bum, så vågner jeg kvart i 10 i morges. Det var ikke helt planlagt.

I morgen skal jeg en tur op på kommunen og diskutere min fremtid (spændende spændende!), og fredag skal jeg ud og spise hos Michael og højst sandsynligt drikke mig fuld med ham og slovakkerne. Weekenden bliver dedikeret til at slappe af i, indtil jeg skal op til en garanteret super stressende næste uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med kærlighed