Jeg synes det er svært

Let’s get down to business // Wanted

I lang tid har jeg gået med denne her lille drøm om at starte som selvstændig. Nu har jeg endelig samlet mod til mig og mere eller mindre sprunget ud i det.

Jeg har som yngre lavet noget model arbejde, men jeg fandt ud af at det var mere spændende at stå bag kameraet. Jeg har taget kurser i avanceret fotografi, og føler nu at jeg kan begynde at arbejde med det. Jeg vil ikke kalde mig andet end amatør fotograf, for jeg har ingen formel uddannelse i det. Men jeg tror på at jeg på sigt kunne få noget op at køre med lige netop det her, da jeg vil det og jeg har en passion for det.

Så derfor kommer jeg med en lille opfordring til jer allesammen.
For at jeg kan opbygge en portfolio søger jeg modeller, til alle slags portrætter. Om det er til et CV, et profil billede, outfit of today eller et photoshoot fordi du har synes at det mangler du, vil jeg blive meget glad hvis du vil bruge mig. Mine ydelser koster intet, da jeg gør det fordi jeg elsker det og for at få mere erfaring.

Find min side på facebook og se noget af de portrætter jeg har lavet, og hjælp mig med at få lavet nogle flere. Jeg kan kontaktes døgnet rundt 🙂

facebook.com/stasyaphotography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg synes det er svært