A special kind of mom

Transformation

Mit hår har været rødt det sidste år. Det er så flot, men det er så svært at holde. Jeg har altid vasket hår hver gang jeg gik i bad, men gør du det med rødt hår, så skal du bare farve det oftere. Jeg vaskede hår en gang om ugen, så ca. hver anden uge skulle jeg smide en farvebombe i for at holde farven.

Derfor overvejede jeg længe om jeg skulle farve mit hår mørkt igen. Det blev aldrig til noget, før min søde dejlige kæreste sagde at han elskede det røde, men at han synes at sort ville gøre mig endnu smukkere. Så da jeg var derovre og besøge ham købte jeg to sorte hårfarver (hey, de kostede kun 10 kr stykket!), og samme dag som jeg kom hjem farvede jeg det sort.

Det er rigtig svært at vænne sig til når man har haft en anden farve i et år, men honestly, så klæder det mig langt bedre end det røde. Jeg sad lige og kiggede billeder igennem her til aften, og nu er det helt underligt at se mig selv som rødhåret!

2015-08-03 04.24.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A special kind of mom